Консултации и практически услуги свързани с всяка страна на интернет бизнеса ви. От изработването на сайт,  до избора на най-добрата Facebook реклама. Това включва – изработването на сайт, който да е съобразен с най-новите изисквания за достъпност в мрежата, с уеб дизайн задоволяващ не само вашите изисквания, но и също така функционален.

Няма значение, дали искате да направите рекламен сайт, за да информирате хората за вашия бизнес, онлайн магазин или луксозно списание – ние сме насреща при всяко ваше решение, за да ви помогнем да го реализирате.

Нашите услуги включват:

– Изработка на сайт /  уеб дизайн – гарантираме, че предлаганите от нас модели са достъпни от всички мобилни устройства, или съобразени изцяло с вашите предпочитания.

Създаваме и изработваме също така онлайн магазини – тяхната визия и функционалност са съобразени изцяло с предлаганите в тях продукти. Можете да сте сигурни, че няма да останете разочаровани, ако изберете нас.

– SEO оптимизация
OnSite – специализирана поправка на кода на сайта Ви, премахване на вредни за сайта скриптове ( отговорни за забавяне на скоростта на зареждане, за достигане от ботовете на търсачките, за лошо кеширане и др.) Тази услуга включва и контрол на качеството на съдържанието, с цел да се таргетира по-добре целевата група потребители, до които искате да достигнете.

– ORM
Грижим се за онлайн репутацията на вашия сайт, която е от най-голямо значение за неговия успех. Репутацията бива според навременност на действие – превантивна и кризисна, а от друга страна – лична, фирмена, корпоративна и политическа.

– Планиране на рекламни кампании
 За да успеете да популяризирате бизнес идеята си, се нуждаете от успешна реклама.

  • PPC реклама и реклама в дисплейни мрежи. Adwords реклама, Яндекс Директ, Етаргет, Изи Адс и др.
  • Реклама в социални мрежи – Facebook, Google+, Twitter, Instagram и др.

Нашите професионалисти ще планират най-печелившата и най-изгодната за вас, рекламна кампания в Гугъл, чрез услугата Аdwords реклама, използвайки най-подходящите средства, за да достигне тя до точните потребители. Също така ще се постараем да планираме и успешна Facebook реклама ( и др. SMM канали ), която да информира максимален брой потребители за вашия продукт или услуга, а и да помогне, да спечелите по-голямо внимание и интерес от тяхна страна.