За много от нашите малки, средни по размер и бъдещи клиенти, технологиите и платформите изброени по долу навярно не означават нищо. Казано просто, нашия екип в София за платформи в уеб пространството (казано просто – изработка на сайт) е повлиян от всички най-нови уеб разработки за кодирани технологии. Ние използваме най-модерните технологии в интернет среда WEB 2.0, които позволяват да се създадат ефикасни, богати на функции, високо интерактивни уебсайтове, които могат да достигната до милиони потребители. Докато повечето от клиентите ни не изискват високо мащабирани уеб сайтове или нямат обширна база данни за програмиране, ние имаме ресурсите и таланта да им доставим сила, персонални интернет решения и платформи за уеб при тяхната първа и последваща изработка на сайт.

По-голямата част от клиентите ни, независимо дали са с малък или среден бизнес, искат професионална исработка на сайт с най-високите възможни достижения в органичното търсене и видимостта в търсачките. Преди всичко, с какво е добър един уебсайт, който няма потенциала да се класира добре в Гугъл? така, че помнете – бюджета трябва внимателно да се балансира изработка на сайт – видимост при търсене в търсачки – реклама – социализация.

  И все още уебсайтовете днес са като „детски колички“ – захаросани, като бонбони на повърхността и нищо особено под капака – не дават никакъв шанс на бизнеса ви виртуално да спечели състезанието сред конкуренцията в търсачките. Ние изграждаме уеб сайтове, които са SEO насочени от самото си създаване, така даваме на клиентите си голямо предимство пред останалите именно в търсачките.

Много собственици на бизнес изпадат в дилемата, която ние наричаме „капан на уеб дизайна при изработка на сайт“, където те оценяват единствено уеб дизайна на магазина си и услугите по това, като взимат под внимание единствено (1) цена и (2) субективен стимул от определен дизайн от фирменото портфолио на фирмата изпълнител. Вместо това, би трябвало да правят проучвания на професионално ниво за посещения и да мислят за възвръщане на инвестициите си – ROI. Ние видяхме дузини компании тази година, които загубиха хиляди долари, заради провалени разработки на уеб продуктите си  – сайтът не е продукт, той е уеб разработка, начинание, канал за маркетинг комуникация, средство за печалба в крайна сметка.

Като обмислите партньорството си с „Изработка на сайт“ уеб дизайнерите, бъдете сигурни че новия ви уеб сайт ще включва Мениджмънт на съдържанието и подходящата за това система (CMS). Тази система ще ви позволи да проучите всяка част от уеб сайта си до последната му частица и по него да се правят промени в реално време на главни групи от съдържанието му. Повечето CMS системи ще ви позволят да добавяте и променяте текстово съдържание, да добавяте и променяте постове в блога си, и дори да добавяте или премахвате изображения и видео. Като една от водещите компании по SEO оптимизация в София, ние мислим че всеки уеб сайт трябва да съдържа мощна система за CMS, която позволява да управлявате съдържанието в уеб сайта си директно.

Разработчици на WordPress в София

WordPress започна, като безплатен и отворен ресурс за създаване на блогове, чрез PHP и MySQL . Разви се, като мощна и напълно функционална система за управление на съдържанието (CMS). WordPress има много инструменти включващи плъгин архитектура и шаблони за организация на уебсайта. По данни на Уикипедия WordPress е използвана от повече от 16.7% от топ сайтовете в интернет или поне един милион. WordPress в сегашно време е най-популярната система за блогове в света. Приблизително 30% или повече от новите уебсайтове използват WordPress. За повечето уебсайтове на наши нови клиенти, ние препоръчваме WordPress за CMS. Всъщност нашия собствен уебсайт е разработена версия на WordPress . WordPress е много мощна система за CMS и има масивно общество от разработчици, които постоянно ъпдейтват и създават нови плъгин функции и ъпдейтват съществуващите такива. В София най-добрите разработчици за WordPress са уеб дизайнерите на „Изработка на сайт“.

Разработчици на Joomla в София

Като WordPress, Joomla! е също свободен и безплатен източник за управление на съдържанието при изработка на сайт, за да публикувате съдържание на уебсайта си в интернет. Също така, като WordPress, Joomla е разработена посредством PHP. Тази програма използва ориентирана към обекта програмна техника и складира информацията в базата данни на MySQL или MS SQL. Тази програма за управление на съдържанието включва редица функции, които са същите като при платформата на WordPress ( или през плъгин на WP), като каширането на страницата, отзивите в RSS, опция за принтиране на страницата, последни новини, блогове, анкети, търсения, поддръжка на множество езици. Joomla е била свалена над 30 милиона пъти. Също като WordPress, тя има силен екип от разработчици по изработка на сайт, които са създали над 10,000 безплатни и комерсиални плъгина. След WordPress, Joomla е втората по-популярност система за управление на съдържанието. Тя е страхотна опция за разработчици по системи за управление на съдържанието, но за клиентите тя изглежда по-тромава. Също така новостите при WordPress са доста повече с оглед на нейната по-голяма популярност. От гледна точка на един уеб разработчик, Joomla е страхотна за използване. Ние сме разработвали сайтове в нея през цялото време и имаме няколко напълно оформени експерти за Joomla в „Изработка на сайт“.

WooCommerce (за сайтове на WordPress)

WooCommerce е плъгин на WordPress, който работи добре с индивидуални оформените ни сайтове на тази платформа. Woo eCommerce поддържа ръчно направени плащания (като чекове и наложени платежи), плащания чрез Пей Пал, Гугъл касата и Authorize.net. Това е страхотна система за разплащания и е много по-достъпна от пълната версия на разплащателни системи, като Magento. Говорейки направо, ако имате 100 продукта или услуги или пък по-малко, WP eCommerce е страхотната и по-икономичната опция за разплащателна система на уебсайта ви.

VirtueMart (за сайтове на Joomla! платформа)

VirtueMart е отворен източник за разплащателна система, чийто дизайн е като разширение (или плъгин) за Joomla! Разплащателната система е оформена с PHP и използва MySQL базата данни за складиране. Идеална е за нисък или среден трафик на уебсайт. VirtueMart предлага и неограничен брои продукти или категории с продукти, които могат да бъдат отнесени към множество категории. Също така позволява и продажбата на продукти, които се свалят онлайн. Ако искате ние да ви разработим уебсайт използвайки Joomla и имате нужда от система за разплащане, това трябва да бъде първата ви опция за избор и решение на проблема ви с разплащането.

Magento

Технологията, която използва тази eCommerce система за онлайн разплащане е с отворен източник. Тя е напълно оборудвана с инструменти за работа, високо мащабирана и ефикасна. Тази система предлага на онлайн бизнеса мощен мениджмънт на уебсайта и продуктите му. Степента и на гъвкавост е изключителна, а контрола върху изгледа голям, това се отнася и за съдържанието, и функционалността на онлайн магазина ви. Magento е едновременно и разплащателна система и система за управление на съдържанието за интернационалните страници на уебсайта ви. С нея търсенето и маркетинга са изведени на най-високо ниво, SEO оптимизацията на търсачките също, както и управлението на каталога ви с продукти или услуги.